Forside

Firmaprofil

Ydelser

Coaching af ledere

Workshops

Supervision af psykologer

Kunder

CV

Artikler

Kontakt

Willer, Bryld & Strøier

 

 

   

 

Rådgivning, design og ledelse af forandringsprocesser

   

 

 

En organisation skal i gang med en forandringsproces, der vil berøre en række medarbejderes hverdag. Det kan være en organisationsændring, fusion, nye opgaver, indførelse af ny teknologi, ønske om kulturændring eller andre former for ændringer, der griber ind i medarbejdernes rutiner.


"Hvordan skal processen gennemføres, så ledelsen kommer i havn med det nye tiltag så effektivt som muligt - samtidig med at processen tager hensyn til de berørte medarbejdere, der tillige ofte er nøglepersonerne i implementeringen af det nye?"
 

Der tilbydes:

  • Procesbistand og ledelse af seminar, temadage og samtaler

  • Rådgivning til ledere i forandringsledelse og forandringsprocesser

  • Workshops for ledere og medarbejdere i forandringspsykologi

Eksempler på opgaver:

  • Projektleder og konsulent i forbindelse med fusion af 5 kommuners daginstitutioner til én fælles organisation i Kolding Kommune, samt etablering af ny netværksstruktur og træning af nye ledelseskompetencer. Se evalueringsrapport.

  • Gennemførsel af 3 workshops for ledere på Aalborg Universitets Executive MBA (Master in Management of Technology) i den psykologiske side af forandringsledelse og forandringsprocesser. Undervisningen har foregået hvert år siden 2006.

  • Rådgivning til organisatoriske ændringer hos Danfoss A/S Heating Control, fission af afdeling på Roskilde Sygehus, fusion på Aarhus Universitet, samt workshop for ledere og medarbejdere hos Technology Center i Grundfos A/S.

 

3tilbage

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld   ●   Vejlsøvej 51, Bygning A   ●   8600 Silkeborg   ●   20 14 23 80   ●   eb@ejnar-bryld.dk