Forside

Firmaprofil

Ydelser og produkter

Coaching af ledere

Workshops

Supervision af psykologer

Kunder

CV

Artikler

Kontakt

Design & Drive

 

   

 

Firmaprofil

   

 

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld er et konsulent- og rådgivningsfirma, der arbejder med forandrings- og udviklingsprocesser for enkeltpersoner, grupper og organisationer i private og offentlige virksomheder.

Firmaet er etableret i 1998 og drives af Ejnar Bryld, som er autoriseret cand. psych. fra Aarhus Universitet og godkendt som specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi, og senest akkrediteret Executive Coach fra Ashridge Business School.

Ejnar Bryld har tidligere været ansat som chefpsykolog hos Danfoss A/S, som managementkonsulent hos Udviklingskonsulenterne/UKON og partner i Center for Organisationspsykologi.

Firmaets ydelser omfatter alle områder og problemstillinger inden for klassisk og moderne arbejds- og organisationspsykologi.

Det er firmaets idegrundlag at praktisere og formidle arbejds- og organisationspsykologi på en konkret, forståelig og involverende måde med høj anvendelsesværdi - og herigennem gøre en konstruktiv forskel til gavn og glæde for menneskers og virksomheders udvikling

Firmaet stræber efter langsigtede relationer med kunder og samarbejdspartnere, og altid med udvikling som det fælles udgangspunkt.

Firmaets bidrag skal til enhver tid opleves som hjælpsomt og værdiskabende.

Ejnar Bryld er medlem af Dansk Psykolog Forening - og dermed underlagt de fælles nordiske etikregler – og European Association of Work and Organizational Psychology.

 

  Konsulentprofil         Principper i opgaveløsningen        Virksomhedsdata

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld   ●   Vejlsøvej 51, Bygning A   ●   8600 Silkeborg   ●   20 14 23 80   ●   eb@ejnar-bryld.dk