Forside

Firmaprofil

Ydelser

Coaching af ledere

Workshops

Supervision af psykologer

Kunder

CV

Artikler

Kontakt

Willer, Bryld & Strøier

 

   

 

Konflikthåndtering

   

 

 

Konflikter er mange ting og kan ske på mange niveauer. Det kan være i småtingsafdelingen med lidt spændinger og utilfredshed mellem en eller flere parter, og det kan være i den modsatte ende, hvor samarbejdet er gået i sort og det følelsesmæssige har taget over. Det kan være konflikter mellem leder og medarbejder. Det kan være mellem kolleger. Det kan være mellem linjeorganisationen og projektorganisationen. Det kan være mellem afdelinger eller mellem en virksomhed og en kunde eller samarbejdspartner.


"Hvordan kommer konflikter til udtryk, hvordan udvikler konflikter sig typisk på en arbejdsplads, hvad handler de om, hvordan kan konflikter løses på forskellige niveauer og hvordan kan konflikter bruges som afsæt til udvikling?"
 

Der tilbydes:

  • Konfliktmægling (mediation)

  • Rådgivning til ledere, der står i en konfliktfyldt situation

  • Undervisning til ledere i håndtering af personalekonflikter

Eksempler på opgaver:

  • Konfliktmægling mellem to medarbejdere i en interesseorganisation. Der gennemføres en række samtaler med begge parter og der laves skriftlige aftaler.

  • Interviews og analyse af mistrivsel blandt lærergruppen på en skole. Der udarbejdes et notat om temaer og historik, og der peges på en række anbefalinger til bestyrelsen om, hvad der skal til for at bryde mønstret.

  • 2 dages træningsforløb for ledere i Herning Kommune og i Region Syd i Ledelse og håndtering af personalekonflikter.

 

3tilbage

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld   ●   Vejlsøvej 51, Bygning A   ●   8600 Silkeborg   ●   20 14 23 80   ●   eb@ejnar-bryld.dk