Forside

Firmaprofil

Ydelser

Coaching af ledere

Workshops

Supervision af psykologer

Kunder

CV

Artikler

Kontakt

Willer, Bryld & Strøier

 

 

   

 

Stress, trivsel og psykisk arbejdsmiljø

   

 

 

På mange arbejdspladser er der sket et skifte fra ”Kunden er konge” til ”Medarbejderen er konge”. Det sker i erkendelse af, at en arbejdsplads med et godt psykisk arbejdsmiljø – og især høj social kapital – giver mere effektivitet og produktivitet. Hver arbejdsplads har sin udfordring med at skabe trivsel og undgå stress – men der er også en række fællesnævnere. Vi ved fx at for langt de fleste medarbejdere er de tre største kilder til manglende arbejdsglæde: Travlhed, forandringer på arbejdspladsen og den nærmeste leder.
 

"Hvordan kan man forebygge stress, hvordan undgår man at gode medarbejdere går fra begejstring til belastning, hvad er stress, hvordan kommer det til udtryk og hvordan tackler man stress – ledelsesmæssigt og organisatorisk – hvis det rammer en medarbejder?"
 

Der tilbydes:

  • Individuel sparring til ledere, der selv er ramt af stress eller som har medarbejdere med stress.

  • Proceskonsultation til at afdække belastende arbejdsfaktorer og være med til at skabe handlinger, der kan bryde de uhensigtsmæssige mønstre, vaner eller organisatoriske vilkår

  • Foredrag, undervisning og workshops for grupper eller afdelinger

Eksempler på opgaver:

  • Individuelle samtaler med ledere, der er blevet ramt af stress eller i fare for at blive det. Lederne kommer både fra offentlige og private organisationer.

  • Halvdags og heldags workshops i at forebygge og håndtere stress i produktionsvirksomhed.

  • Gå-hjem-møder i produktionsvirksomhed med oplæg og dialog om forebyggelse og håndtering af stress i en travl hverdag.
     

3tilbage

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld   ●   Vejlsøvej 51, Bygning A   ●   8600 Silkeborg   ●   20 14 23 80   ●   eb@ejnar-bryld.dk