Forside

Firmaprofil

Ydelser

Coaching af ledere

Workshops

Supervision af psykologer

Kunder

CV

Artikler

Kontakt

Willer, Bryld & Strøier

 

   

 

Teamudvikling

   

 

 

Ledergrupper, arbejdsgrupper, teams, projektgrupper, task force, udvalg… der er rigtig mange sammenhænge på en arbejdsplads, hvor en gruppe mennesker skal arbejde sammen om et fælles mål.

"Hvordan kan en gruppe udvikle sig til et team, hvordan skaber man processer, der optimerer den enkeltes bidrag og de fælles ressourcer - og hvordan kan forskellighed udnyttes som en styrke?"
 

Der tilbydes:

  • Procesarbejde med grupper, der ønsker at blive klogere på hvad der fremmer gruppens opgaveløsning og hvad der hæmmer eller vanskeliggør opgaveløsningen.

  • Undervisning og træning i grupper, gruppers udvikling og gruppers psykodynamiske processer.

  • Procesevaluering og mægling i konfliktramte grupper.

Eksempler på opgaver:

  • Møde med direktion på et sygehus 2-3 gange årligt, hvor der sættes fokus på direktionens indre liv og samarbejde.

  • Samarbejdsproces inkl. individuelle interviews og fælles dage med gruppe af administrativt personale i en økonomiafdeling i interesseorganisation.

  • Kursusforløb for ledere hos Lån & Spar Bank i gruppens psykologi, samt praktisk ledelse af grupper på et 4 døgns out door forløb, samt træning for projektledere hos Bang & Olufsen, ligeledes inklusiv et out door forløb.

 

 

 

3tilbage

 

Erhvervspsykolog Ejnar Bryld   ●   Vejlsøvej 51, Bygning A   ●   8600 Silkeborg   ●   20 14 23 80   ●   eb@ejnar-bryld.dk